Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var det som var förlåtelsen

 

 

Så länge jag såg mig själv i dina ögon

skapades världen på samma sätt

dag efter dag

Men den dag du såg på mig

genom mina ögon

skapade världen mig själv

på nytt

 

det var det som var förlåtelsen




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-26 21:36



Bookmark and Share


  inutimonster
läser om och om och om igen. och bokmärker. hårt.
2008-04-27

  Rolfsdotter
Underbar...läser igen, applåd! Kram Backsippan
2008-04-27

    Glittra G
Super!!! Finns inget mer att tillägga, det är perfekt :o)
2008-04-27

  Bjarne Nordbö
Äntligen, efter en timmas surfande. BERÖRD intill rot. Inte överaskande att det kom från dej. Tack.
2008-04-26

  -Ulla Tilemo- VIP
GENIAL - BRILJANT - STRÅLANDE. Otroligt att få sagt så oerhört mycket viktigt med så få ord. Bokmärker....applåd
2008-04-26

  Carola Zettergren
FENOMENALT!!!!!
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder