Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska lycka kännas?

för mig är lycka
att bli behövd
att någon gör så jag
förmår att göra det jag kan
och så länge man inte har gett upp
har man inte förlorat
så tala inte med mig om svårigheter
tala med mig om möjligheterna
för jag måste ta risker för att lyckas
för man vet ju inte förrens man har försökt
och jag tror förlåtelse kan göra gott inuti mig
för förändringar är normalt, eller hur?
jag måste lära mig att njuta av nuet
det går inte i repris, omtänksam
är jag det? att vara mig själv
är det enda jag är riktigt bra på
men jag tror att under ytan finns det alltid mer
att upptäcka och desto fortfare man upptäcker
ju bättre, för senare blir alltid för sent
jag har förstått att i egentligen är livet ett slags mirakel
och varenda dag är en slags skatt
och nya möjligheter ligger och väntar på en varje morgon
vi måste uppskatta det lilla, det kan vara en början
på något väldigt stort.
nu har jag delat med mig av mina erfarenheter,
nu är det din tur




Fri vers av breahteinsides
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides