Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfångatagen

jag brukar låta ljuset vara släckt
bara för att slippa se hur mörkt allt egentligen är

men det skrämmer mig
och jag känner mig ensam
som ett vilset litet barn

jag är här i detta ögonblick
sen försvinner jag
in i mörkret igen
där ingen kan nå mig
där ingen kan se mig
det är bara jag och mörkret
men det är lite ljust
så nu kan du nå mig
nu kan du se mig
jag är här

för ibland är jag inte jag
när jag inte är jag
tänker jag tankar som jag inte tänker
säger jag saker som jag inte säger
gör jag saker som jag inte gör
utan mörkret
tar mig

det går inte förklara enklare än så
men ni vet ingenting och kommer aldrig
förstå
men det är okej




Fri vers av breahteinsides
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides