Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda tår

I en enda tår ryms hela världens smärta.


Nätt, späd och ensam.


Miljoner reflektioner, miljarder känslor.


För i en enda tår ryms hela världens smärta...




Övriga genrer av Sergej
Läst 649 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-28 23:38



Bookmark and Share


  KristinaE
.. gillar detta poem om en enda tår - berättar om vikten av våga gråta ut sin smärta istället för att samla smärtan!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej