Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feber


Så börjar cirkusen igen.
Se här:
Litet konster.
Några krumsprång.
En saltomortal.
Ett djärvt hopp.
Avslutar med ett bländande leende.
Allt för en applåd. (om lyckan står en bi)
Varför håller vi på?
Egentligen?
Om man skulle strunta i alltihop?
Och ägna sig åt permeabel
perspiration?
Eller singuljär socialitet?
Eller rensa lite ogräs, kanske?





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-04-29 19:59



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ja, varför håller vi på?! Bra fråga! Lägg ner allt. \"singuljär socialitet\" tycker jag låter mycket lugnare och trevligare än krumsprång... Allvarligt talat; vilket klok dikt(are)!
2008-04-29

  Människa
rensa lite ogräs ^^ fint
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP