Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det pågick våldsamhet i Bangladesh förra året och man blev dödad hur som helst. Hjärtat grät och tårarna rann kraftig och gav mig inspiration till den här dikten.


Igår och idag

Maktens krig i Sonar Bangla
klor som river mitt folks ansikte
blind, döv, blodiga fattigas kött
var lockade igår och lockar idag
de korrupta näbbarna siktar skarpt
ur en osynlig himmel i Sonar Bangla

/Jamal, Stockholm, 2007-01-07/




Fri vers av jamal jamal
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamal jamal
jamal jamal