Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen och timmarna som skavsår



Varje steg som en kniv
och varje andetag
men dagen kan aldrig vara tillräckligt evig
när tiden slutat

Timmarna som går har blivit som skavsår
och varje steg
är sekunderna närmare
tiden utan ändlighet
där smärtan aldrig kan vara tillräckligt evig
när sorgen
sorgen

Hur dagarna ändå kan ljusna
och varje natt
en dröm mindre att leva
tiden kvar
aldrig tillräckligt evig

Men våren droppar smältvatten på mitt kala huvud och jag reser mig upp för att solen
och spoven
alltid är tillräckligt evig

när tiden slutat




Fri vers av korpfjäder
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-29 22:36



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Nej, det är nog sant, ens eget liv är aldrig tillräckligt evigt men livet som sådan är det!

Förbaskat starkt skrivet!
2008-04-30

    Glittra G
Usch den här var otäckt stark vännen ... jag ryser i hela kroppen för den känns så ruggigt verklig. Väldigt bra skrivet i sin mörkhet. Så starkt!
2008-04-30

    Elina Möller
det är här otroligt starkt. jag vet inte vad mer jag ska säga ...
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder