Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds beröring

Min älskling glöm ej
Att världen
Världen har samma substans
Som en sommarsilhuett fryst i tiden

Min mor avslöjade det genom läppar
Spruckna av möda och kärlek

Det varmaste täcket är jord över din kista


Hon stank av stolthet
Stolthet som var skam
Jag sov
Hon svor över min far
Hans ögon som stirrade från andra sidan spegeln

Min händer skakar
Inatt blir det ingen sömn
Med ett andetag
Flyr fruktan från min kropp


Det finns ett brev jag inte tänker läsa
Det är inte från dig
Det är dig jag behöver


Trött
Kall
Vill sova
Ingen som kan värma min säng
En kula väntar på mig
Sov




Fri vers av Niko
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-04-29 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niko
Niko