Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just maudlin...


Att förlora dig

Att förlora dig var att förlora min bästa vän.
Den enda i världen jag kunde prata om allt, att för en gångs skull vara mig själv.

Att förlora dig var att förlora min älskare.
Din hud mot min, dina andetag kämpandes om samma luft som jag,
dina ögon som bad mig att älska dig.

Att förlora dig var att förlora mig själv.
I dig speglades jag, min själ smälte ihop med din, mina tankar fångades in av det vackra som var du.

Att förlora dig var att förlora VI.
Det var det vackraste jag känt, känslan av att du och jag var VI, fantasin om oss båda gamla och lyckliga.

Att förlora dig var det värsta jag känt.
Min själ ropar efter din, jag ser inget slut på min mentala öken som råder i brist på det livgivande vatten som du var.

Att förlora dig... Aldrig mer




Övriga genrer av Sergej
Läst 823 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-30 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej