Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken svår

jag ska låta oron få sjunka som stenar emot botten

rösten ska försvinna
och kvar ska jag stå

jag är en helt vanlig tjej
i egentligen
här inne

men fröken svår tar sån plats
men hon ska försvinna
och kvar ska jag stå

en helt vanlig tjej
som är glad
- henne har ni träffat

och hon älskar er
medans fröken svår
hatar er

jag är en helt vanlig tjej
i egentligen
som älskar sina vänner
mer än allt annat




Fri vers av breahteinsides
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-30 14:49



Bookmark and Share


  devilsangel
Fröken svår kan vara outhärdlig..jag vet för hon finns i mig också, hehe...lycka till! Kämpa emot så ger hon snart upp...
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides