Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rgnig sommarnatt i min fanasi


ljuskäglor

Det åskar ute, blixtar och dunder
Det regnar ute, smatter och väldoft från grönskan
Regnet smattrar mot rutor och tak, de vill in till dig
Och jag vet att du finns där, regnets droppar lika så
Och jag ska finna dig, där regnet aldrig kommer in
Så jag tar med mig ett par droppar in som klamrat sig fast vid mitt ansikte
De vill möta dig, de vill smeka ditt ansikte då jag lutar mig över dig
Dropparna rinner ner mot mina läppar,
De kommer smeka dina när jag kysser dig

Strömmen gick då jag kom
Jag söker dig, jag saknar dig
Men jag saknar inte strömmen
Jag ska finna ljus
Jag ska ge dig ljus

Jag har en ficklampa
Ficklampans ljuskäglor dansar för oss
De dansar över vägarna och fångar dina möbler
De tar med sig dina prydnadsföremål i dansen
Och alla böcker som du älskar så
Ljuskäglorna stannar upp och pratar med ansiktet på tavlan

Ljuskäglorna dansar in i ditt sovrum
In i ditt sovgemak
De finner dig i din säng
De kryper ner hos dig och smeker ditt ansikte
De finner din hand på din nakna kropp
Din hand rör sig i sömnen
De finner dina nakna ben som sticker ut under täcket
Du ligger på sidan och ljuskäglorna smeker dina nakna höfter
Jag låter ljuskäglorna få smeka dig en stund till
De älskar med dig, medan jag står tyst och ser på
Sen släcker jag ljuset och kryper ner hos dig




Fri vers av PPQ
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-06-21 19:57



Bookmark and Share


  Samsana
Lite smågulligt. Undrar vad du tänkte på*S*
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ