Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ester, Olivia, Felicia och Rosanna, denna dikt är till er, ni är en av mina bästa vänner och ni ska veta att ni gör allt mycket enklare i mitt lilla trasselsudd till hjärna <3


Älskade sötungar!

Jag vill ge er stjärnorna
För att ni orkar lyssna
För att ni orkar bry er
Om lilla mig

Jag vill ge er vinden
För att ni är så underbara
För att ni gör allt enklare
För lilla mig

Jag vill visa ett avgrundsdjupt hål
För att berätta
Hur det skulle vara
Om inte ni fanns

Jag vill ge er mitt hjärta, mina känslor, min hjärna
För att visa er
Vad ni har skapat
Genom att finnas till

Jag kan inte skänka er detta
Det står inte i min makt
Men mitt hjärta tillhör er föralltid
Villkorslös vänskap




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 622 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 11:36



Bookmark and Share


    TommTankeTusenOrd
Jag ler när jag tänker på dig! Fick faktiskt tårar i ögonen av denna. <3
2008-05-02

  Il poeta della luna
En väldigt välformulerad och känslofylld text
Man känner den glädje, lycka och
kärlek som ligger bakom texten!
Mycket mycket bra(!)
Villkorslösheten biter sig fast.

En sak bara, du skriver; \"Jag vill ge er ett avgrundsdjupt hål\"
borde det kanske inte hellre vara \"jag vill visa* ..\" - för att bara betona att du vill visa dom hur det skulle vara ?
Bara min reflektion.

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper