Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuka-svart-sjuka

Detta plågsamma som köttar sönder mig inifrån

Smärtan som skriker ut genom mina porer

Hur jag kämpar för att hålla andan

Detta helvetes sattyg som byggt bo i min kropp

Känner hur det klöser med långa klor

Vill slita ut mina demoner

Vill göra mig av med min själ

Bara skrika ut mina tysta skrik i universums salar

Visa hur plågad jag är

Hur svarta min känslor blivit

Marorna som rider varje gång jag sluter ögonen

Magen som spricker upp i en enda stor hög av grågrön ånga~giftig

Spyr ut hat

Sjunger ångest

Skär sönder känslor

Kastar delarna av mitt äckliga hjärta på elden

Hälla syra i mina ögon

Älska med döden




Fri vers av Spir@
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 19:17



Bookmark and Share


  CRAIDLARN
ja vi verkar förstå denna känsla väl tyvärr du o jag!
2009-04-30

  devilsangel
svartsjuka är smärtsamt...du beskriver det väl...även om det låter lite väl brutalt :))
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@