Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Ebenholtz-

Jag bygger dig en spiralformad pyramid i ebenholtz, att bo i.
En jungfrukammare, med ett omklädningsrum i en vinterträdgård.

Ditt vackra väckarur, en välvd vägg i ett valv.
Ett smyckeskrin med ett cigarrettetui i.

En millibar tänder cocktailen med en brandsläckare.
Schamponeringens skönhetsmedel i en ampull.

Din eyeliner ett kosmetiskt konstverk.
Din manikyr kosmiskt underverk.

Med en stämgaffel matar jag dig med
harmoniska övertoner, och släcker
din törst med mig själv.

Placerar mitt stetoskop inuti din själ,
och förlöser hela härligheten med ett
gyllende ord.

Du och jag
inuti oss
själva.






Jimmy Boy.




Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-02 23:39



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
S T R Å L A N D E
2008-05-10

    Fredrik Åfeldt
Ja, en helt underbar orddans! Instämmer också i övrigt med tidigare talare
2008-05-03

    Glittra G
Me like Jimmy!

Den här meningen var helt underbar ...
\"och släcker
din törst med mig själv.\"
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777