Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ÄNGEL~

Du fina ängel

flyg din kos

jag är inte värd

ditt ris o ros


Du lilla djävul

dra åt helvete

jag vill inte ha

ditt satans bete


Du fina ängel

kom du åter

jag önskar du

mig förlåter




Fri vers av Spir@
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-02 23:53



Bookmark and Share


  AlexandraPettersson
Jag har jättesvårt att skriva kommentarer. Men jag tycker att din text är jättefin :D
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@