Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små jävlar med violer

Det spelas violer i skyn!

Tusen små jävlar som aldrig verkar hålla käften, på små moln i skyn.
Överallt går par hand i hand i solen, och verkar inte bry sig om oljudet.
Själv vandrar jag genom ensamhället med ilskna steg, hat i syn.
Mina tankar spelar mig som vanligt ett spratt och Hon går med \"studet\".

Dessa små jävlar som inte vet när dom ska vara tysta, visar ingen nåd.
Det finns till och med andra som vill hålla mig i handen, mitt skratt ekar nog.
Ensamhället och jag vandrar vilset, med kärlek har jag tydligen inte råd.
Fyra dagars konsumerande av drycker, och en ansenlig bevattning av skog.

Det spelas violer i skyn!

Så därför ska jag skaffa mig ett gevär och skjuta dom ner till jorden,
dessa små jävlar som aldrig verkar hålla käften, på sina små jävla moln...




Övriga genrer av Sergej
Läst 667 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-03 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej