Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättpåverkad och betungad.


Så ytterligt egendomligt.
Det blev plötsligt tre fredagar i rad!
Helt oväntat.
Så två kilo \"sega\",
en halv prinsesstårta
fyra bullar och två glas vin
har inmundigats.
Mot min vilja.
För jag hårdbantar ju.
Min våg och min stränga disciplin
tillåter bara fredagsgodis.
...men när nu almanackan fått spader så....
...vadå?det är inte mitt fel!
Eller hur?




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 23:14



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Jag tycker du ska slänga vågen och den stränga disciplinen!!
Skuldbördan lättar avsevärt då...
2008-05-04

  genni VIP
suck,känner igen detta...men själv är jag svag för choklad...
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP