Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inse att dörren är öppen och kliv in!

Har du någonsin insett
Att jag älskar dig på sättet du är värld att älskas
Att minuter formas till evigheter
Av minnen

Har du någonsin hört
När jag viskar i ditt öra
Och att när vi är tillsammans
Sjunger änglarna för oss

Har du någonsin känt
Mitt hjärta banka intill ditt
Som en symfoni av trummor
När mina läppar nuddar dina

Har du någonsin tagit emot min kärlek
Som den ska bemötas
En regning sommardag
När vi bara har varandra




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 10:01



Bookmark and Share


    Solros
Underbart vackert!! Tack för en härlig läsning!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper