Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blahi blaha, fy fan vad jag är bra....


uNE cONFESSION de la bÊTE nOIRE


aV SLÄKTTRÄDET
äR JAG KOMMEN

jAG SLÄCKTE DEM
fRÅN AVKOMMA

sLÄKTEN AVTRÄDDE
mIG FRÅN dEM


Jag är AVTRÄDET
fRÅN SLÄKTTRÄDET




Av skit är jag kommen
så till skit ska jag åter träda...

 

 

 




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 22:03



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
hahah villket tillträde till dina rötter!

//Mjao
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna