Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ilskepys av övergående art. Jag räknar hoppfullt med att bli förlåten.....


Ja, Du vet Gud, ibland blir jag så trött på alltihop...


Lyssnar på alla människors krav och önskemål.
På allt som retar, irriterar, stör.
Klagomål på grannens högljudda gräsklippare...
Höjda matpriser...dyrare bensin...urvuxna kläder....
...och jag tänker: \"lyckliga människor som inte
har värre saker att oroa sig för\".
Jag skulle tacka Gud morgon, middag, kväll
om Han ville skänka mig ett vanligt liv.

Men Han har planerat något annat
och det är bara att foga sig...

...men under PROTEST! hör Du det?










Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-12 16:24



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Vad är egentligen ett vanligt liv??
2008-09-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag är själv trött på nästan allt.
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP