Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Burn Babylon!


En hyllning till min medicin!

Kroppen börjar skaka.

Hjärnspöken trippar fram.

Ångesten liksom isar.

Panik lockar mig.

Vrede färgar synen.



Jag trycker lätt på PLAY och lutar mig tillbaka...




Kroppen lugnas snabbt av en dos Bob Marley.
Hjärnspöken skingras gormande av Gentleman.
Ångesten löses direkt upp av Sizzla.
Panik är ett minne blott efter Soldiers of Jah Army vart framme.
Vreden är den svåraste att bli av med, det krävs något speciellt.

Till de lindrande, lunkande och lätt sövande tonerna från Svenska Akademins
\"Kärlekskrigare\" så är till och med vreden kuvad.


För tillfället lättad öppnar jag ögonen igen, besvikelsen av att som alltid mötas av en värld av girighet,hat och svek är som alltid stor.
Men stärkt av Reggaen sätter jag snart punkt och tar mig mot sängen.

Punkt!




Övriga genrer av Sergej
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-05 01:00



Bookmark and Share


  Troll ॐ
vilken alldeles underbar musiksmak du har (;

tacka gudarna för rasta!
2008-05-25

  To
Underbart skrivet. Reggie är härligt. Jag kan rekomendera \"Stora Björn\" http://www.myspace.com/storabjrn Låten:Kom och gå med mig - Kan vara en extra krydda till medicinen

2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej