Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad mening

allt det där jag aldrig sa
jag vet inte om jag menade det

och det jag sa kunde lika gärna blivit osagt
trots att jag verkligen menar det

kan det vara när jag inte säger någonting alls
som jag menar allra mest?




Fri vers av rödtjut
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-05 04:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Liknar något av Gertrude Stein, som även en annan sökt travestera och göra parafraser av med blandat resultat. Härligt formulerade rader. Inspirerande läsning.
2012-03-12

  Attila
Nej men det här är faktikst jävligt bra.
2011-07-03

    eva m h
Tystnaden talar också....
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

rödtjut