Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
opublicerat "utkast" på poeter.se från 2008-05-05


den nya människan

jag gör upp med gammalt bråte!
frågar var det kommer ifrån
vem som slängt det på min tipp
plockar isär det i bitar
och återvinner det
ofta lite, ibland mycket, aldrig allt
är användbart
dock samma material
under min rekonstruktion
det är nytt, gjort med mina händer
jag har återvunnit bråten
och åter vunnit mig själv




Fri vers av rödtjut
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-03-12 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rödtjut