Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske... Kanske...

Kanske är Frihet bara ett annat ord av inte ha kvar något
Friheten att göra vad man vill
Att inte ha kvar något

Kanske är Längtan bara ett annat ord av att känslan inte räckte till
Längtan efter någon till någon
Att känslan inte räckte till

Kanske är Evigheten bara ett annat ord för att vi inte vill sluta hoppas
Evigheten i hela universum
Att vi inte vill sluta hoppas

Kanske är Kärlek bara ett annat ord för att inte längre våga
Kärleken sårar
Att inte längre våga

Kanske är döden bara ett annat ord för att ge upp
Döden tar och tar
Att ge upp

Kanske är Livet bara ett annat ord för att inte våga tro
Livet springer och springer
Att inte våga tro...




Fri vers av Spir@
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@