Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde nog vara inspärrad...




Ibland känns allt bara fånigt
som att man har en clownhatt
och stora blommiga skor
du vet, konstant...
Vad man än gör...
Clown...
Jobbigt nog, helt humorbefriad,
alla garvar åt en för att man är en clown...
och bara för att man är en clown.
När man tänder en cigarett...
explosion borde inte vara något,
du vet, något man förväntar sig.
Jag ville så gärna fråga busschaffisen...
\"Vill du lukta på min blomma?\"
... gjorde det inte av två skäl,
jag har ingen blomma och
det låter som att man ville ha en dejt.
Lite som den där tanken jag hoppas bara jag får
när det regnar... att jag är tvungen att
dra fingrarna genom håret
och titta på handen för att se
om den var blodig eller bara våt.
Och då man känner sig manad
att gå upp till en främling,
ställa sig väldigt jobbigt nära,
luta sig fram och viska
\"Plupp\" i dess högra öra.
Om jag släppte mina spärrar...
gissar jag att jag skulle bli
antingen ihjälslagen, inspärrad
eller platt p.g.a. det misslyckade
fallskärmhoppet...

En sista sak...
Plupp är ett kul ord...
... fast jag vet inte varför.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 23:22



Bookmark and Share


  Матрёшa
hehe, en skön humoristisk text som ändå lyckas förmedla allvaret. =)
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen