Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två främligar letar en gemensam upplevelse.


Vem är du, som känner mig så bra?

- Ungefär som det där mjuka och varma som får en katt att spinna..
Eller den där friska känslan som finns i luften när fåglarna sjunger i en skogsglänta.

- Jaha?! Jag tror jag förstår redan! Precis dom det där som gnistrar i snön, en ljusblå feburaridag! Det där som bländar dina ögon och får din själ att känna sig mer levande! Du vet! När luften är kall, men solskenet känns så varmt att du vill ta av dig jackan!

- Ja, du börjar förstå nu! Samtidigt är det det där som kryper under skinnet på ett barn en julaftonsmorgon!

- Haha! Det där ivriga och förväntansfulla pirret i dig, precis under huden!
Ungefär som det där som får en hund att vifta på svansen och skälla!



- Ja! Eller det där som får tårarna att rinna när man ser något vackert!



- Nu vet jag!
Det är ju hon som gör det!!
Det är ju henne vi pratar om.
Hon är katten, fåglarna, feburaridagen och julaftonsmorgonen.
Allt finns i henne!
Det är ju hon som är så vacker, och det är det som gör att dina tårar rinner.

- Vem är du och hur kan du veta allt om henne?´

- Det är ju ditt hjärta!








Prosa (Novell) av Captain Picard
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 08:00



Bookmark and Share


  emelie*
det var jättefint skrivet..
2008-05-07

  Gunilla VIP
Så svårt att jkänna sitt hjärta att finna vägen till hjärtat att låta hjärtat bara stråla sin värme....
Fin text!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Captain Picard
Captain Picard