Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inget jag hellre vill än att ha din obegränsade kärlek som ett spjut igenom min kropp.


Jag vill hellre..

Jag vill hellre vara ett hårstrå på ditt huvud,
än ett avklippt gammalt minne.
Jag vill hellre vara en tuss av damm under din säng,
än ett bortglömt bekymmer.
Jag vill hellre vara din varma kudde,
än din förstående vän.
Jag vill hellre vara din,
än att vara överhuvudtaget.








Fri vers av Captain Picard
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 22:31



Bookmark and Share


  emelie*
vad sött :)
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Captain Picard
Captain Picard