Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla lamm

Lilla lamm

i mitt hjärta

mjuk och mild

gömmer sig

vill inte visa dig


Lilla lamm

springer ut

gröna ängar

i mitt inre

landskap


Lilla lamm

kanske kan jag

visa dig

om du möter

min själ





Fri vers av bronis
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bronis