Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titt ut

Titt ut

Här e jag

mitt i livet

varje dag


Du går förbi

utan att ägna mig

en blick


Ditt huvud är fullt

av dina egna tankar

Vad du ska bli

och göra, ditt hjärta bankar


Här inne bakom glaset

sitter jag

följer dina steg

ser din vardag


Vi kommer aldrig prata djupt

Du är för viktig

Visst är det sjukt!


Mina kläder når inte upp

Vet du, när jag var liten

då hade jag krupp

Nä hä

Du är inte intresserad

- har du någonsin blivit fotograferad?


Du kan få titta i mitt album

Men du har för bråttom

att passera


Hörde att du åkte ambulans

du stressar för mycket

tänk på hjärtat

Men för allt i världen

stanna inte upp




Fri vers av bronis
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bronis