Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite värme

Skratt i röst
glitter i ögon

blir överraskad
i min lilla värld

när vänligheten
slår igenom

min fasad
räddare av
min vardag

tack för
livet när du delar

det blir nästan så jag skelar
och till det velar =)

Lite värme
räcker långt

ger kraft att hålla ut i
vått och torrt

goa vän
kom hit igen

du ger mig mod
att leva mera




Fri vers av bronis
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bronis