Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmer om den dag då jag är fri från tvångstankar och panikångest.
Inget man kan sätta ett mål för heller. Beror helt på omständigheter.

Att kämpa, att stå upp för sig själv. Att vilja. Hur omgivningen är.
Omständigheter helt enkelt.

Ska i alla fall fira den dagen med ett glas vin på solvarma klippor någonstans vid havet. Njuta av livet. Att vara fri.

Nu är man en fånge i rädslans grepp. Frigörelse.
Det får ta tid. Men jag längtar…




Fri vers av Spir@
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-06 11:52



Bookmark and Share


  kaktus
Drömmer om den dag då jag är fri från tvångstankar och panikångest.

vi delar den drömmer du och jag. oc kanske alla andra människor. Det är otroligt uppmuntrande att du är så ärlig
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@