Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~vågar~

Jag vågar inte än~famlande i mörker

Ensam utan dig~nakna ängar

Förtvivlat vaket~eko i gränden

Sårbart öppet~rådjursögon

naken inför dig~skälvande




Fri vers av Spir@
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-05-06 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@