Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rysk roulette

att spela rysk roulette med bara en hylsa tom

sannolikheten var liten om att överleva
men om du gjorde det skulle du känna det som ett tecken på en gudagåva
en mening större än någon annan

om kulan inte träffade dig i tinningen så var sannolikheten stor att du skulle klara mindre saker än denna oträffbara säkerhet




Övriga genrer av taowaki
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 21:56



Bookmark and Share


  isidore
Bra och sann dessutom, det är något jag inte kan prestera.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki