Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engångsligg

Han
befäste märken
på mina
tunna bröst

Han ville
nå mig

Jag ville bort




Fri vers av taowaki
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-10 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki