Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker i flyttkartonger


Flyttfågeln

Sitter i reflektionen av fönstersolljuset undrar
stilla om jag är här nu i
skarven
mellan det gamla och nya jag
vill kasta av mig tingen som
binder jag vill klippa av
alla knutar runt mina
handleder sopa
rent hjärnan på
utnötta skrangliga minnen snart
packar jag upp ett nyfött liv och
går med barfota fötter på
andra blåa golv




Fri vers av taowaki
Läst 373 gånger
Publicerad 2008-06-26 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki