Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vår jord

Vi landar i din skreva
och lyssnar till bergets hårdnande skrik
och på människornas eko

Vi vandrar över din navel
och lyssnar på din bröstkorg när den häver sig

Vi stannar vid din andning
och tjuter in vår smärta i din mun

Du är vår bindning
vår ståndpunkt
vi är dömda
du är vår jord




Fri vers av taowaki
Läst 362 gånger
Publicerad 2008-06-10 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki