Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O..O









Man kan inte ersätta solen

inte ens med miljontals stjärnor

de skulle ändå falla isär.

















Övriga genrer av flumm
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 23:11



Bookmark and Share


    vemod
Den här tog hem en bokmärkning älskade vän!!!

så få ord som berör så mycket!

<3<3<3<3<3
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

flumm