Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spegelblanka tårar


dåligt samvete


du kan inte
ge mig det
jag kan inte
ge dig det
det är något
som endast


vårt


eget


inre
kan ge

oss

själva




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-07 10:19



Bookmark and Share


    Ling
Du har mycket bra att säga du, lägger till dig som vän så jag ser när det kommer något nytt!
2009-02-19

  am
En tung men nödvändig del i oss själva. Bra skrivet.
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris