En liten händelse idag när jag kom från veterinärbesöket med hunden
Tyckte det var en rar liten paus i den vanvettiga trafikrusningen
Lite solsken mitt i allt elände

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten händelse idag när jag kom från veterinärbesöket med hunden
Tyckte det var en rar liten paus i den vanvettiga trafikrusningen
Lite solsken mitt i allt elände




Åh tack damen

 

Han stod vid busskuren och
när jag kom körande satte
han upp tummen

Jag röjde av sätet och hunden
som låg i baksätet tog det lugnt
trots att mannen luktade alkohol

Hans dialekt var uppländsk och
han sa flera gånger medan han
sträckte ut sina armar

Åh tack damen så snellt damen
och undrade över hunden och jag
berättade om den och om min man

Jag lyssnar sa han flera gånger och
det gjorde han verkligen och ställde
följdfrågor utan att vara närgången

På en kvart hade en stor del av livet
avhandlats och vi var rörande överens
om att vädret och Sverige är fantastiskt

Så körde jag in på en ficka vid motorvägen
och han sa med värme i både röst och blick
Här har du kardan damen och så gav han

min hand ett rejält handtryck - och önskade
mig och hunden ett fortsatt bra liv och log
och sa tack för att du stannade - tack damen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-07 15:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ditt stora vidöppna hjärta Ulla.
Applåd!
2008-05-18

  katt.inc
En solskenshistoria, de behövs, tack för den.
2008-05-08

    Melona
härlig läsning, tackar du!

eller menade
Åh, tack damen... ;)
2008-05-08

  Betlehemsstjärnan VIP
En fin gest, som gav uppskattning...och i det här fallet för er båda. Underbart!/B
2008-05-08

  NågonAnnans
Fint av dig att ha den tilliten till människor så du vågade stanna och ta upp den här mannen, idag vet man ju trots allt inte vilka \"galningar\" som rör sig i samhället!jag hade ALDRIG varit så modig;)
2008-05-07

  jardan
Fin läsning om hur små episoder kan göra vår dag när vi vågar öppna!
2008-05-07

  thyra
Fint om vardagsvänlighet och tacksamhet, trevligt att uppleva förstår jag, men också trevligt att läsa om :) Fint!
2008-05-07

    ej medlem längre
Varm som chili!!!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP