Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är bara en död kropp

Jag andas grönt till bladen
Bladen andas rött till vintern

Luften upptas av upplyfta änglar

Döden är en död kropp
Du lever för alltid

Älska odödligt i livet

Rädslan förbytts i vishet

Döden är livets stora händelse näst efter födseln

Införliva dess naturlighet på jorden igen

För döden är ofrånkomlig

Jag andas rött på vintern
Bladen förvandlas till gröna av min andning

Ett kretslopp värt att vara kärlek i




Övriga genrer av taowaki
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-07 19:47



Bookmark and Share


  To
Extra extra bra: Döden är livets stora händelse näst efter födseln

Införliva dess naturlighet på jorden igen
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki