Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett lingonris om hösten



I döden är det ingen som talar
men vägen dit säger livet
de ord en mänska måste höra
varje sten
och varje leende
som ett lingonris om hösten

Då doftar alla minnen
som slöjor lyfter dimmorna
viskningar av väntan
fågelrop i natten
och spåren redan längtande
när mänskan lagts till graven

En dag ska livet vara evigt där
och alla dagar äntligt sagda
vingburna mot himlen
varje rop
och dagarna till ända
av djupnad kärlekssorg befriad







Fri vers av korpfjäder
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-07 20:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart!!! stum och andlös bokmärker jag!!
2008-05-08

    Glittra G
Så vacker, så sorglig, så berörande ... mycket fint
2008-05-08

  Mona*
\"En dag ska livet vara evigt där
och alla dagar äntligt sagda
vingburna mot himlen
varje rop
och dagarna till ända
av djupnad kärlekssorg befriad\"

tycker om!
2008-05-07

    papillon
Tät text, tung som ett stenblock och lätt som en dimslöja, ett fågelrop i natten - den vill jag spara!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder