Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


GAV DU UPP

GAV DU UPP

Gav du upp
Vi som skulle rusa rakt genom livet som två färgblinda tjurar
Gav du upp
Vi som skulle välkomna döden gemensamt som två färglösa själar
Gav du upp
Vi som skulle komplettera varandras brist på livslust som två förälskade dårar
Varför gav du upp när det var jag som skulle ge upp först




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 12:52



Bookmark and Share


    Mr.painter
Ännu en super text
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten