Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning


I DINA SKOR

I DINA SKOR
Jag begraver dig i all skit du sagt om mig
för du ska dö och jag behöver inte dig
Behöver inga fler lögner, inget mer skitprat,
så du kan söka dig inåt efter svar där du kan känna dig smart

Du mjölkar dina barn på information som du kan använda
se dig om när du går i mörker din jävel, för nu kan vad som helst hända
Jag hade inte varit så kaxigt överlägsen i dina skor
se på nu när hotet mot dig växer upp och blir stor

När jag var ett litet barn så brukade du slå mig
jag är 25 år idag och du kan inte längre nå mig
Dom erfarenheter du gav mig ska jag pröva så snart jag kan
ställ dig upp och ta ditt straff nu pappa, var en man

Du grävde ner mig med alla onda jävla minnen
där låg jag ensam och upplevde allt igen med alla kännbara sinnen
När jag väl hittat ut och funnit vägen tillbaka så hade du glömt vem jag var
men jag kommer aldrig glömma, du ska få all det hat som jag spar









Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-05-08 13:06



Bookmark and Share


    Mr.painter
Grym kanoon
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten