Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... ville skriva två men orkade bara med två som en... det blev lite fånigt men vem är jag att förändra något...


Länge leve det kontrollerade kaoset...


Puss
(sakta faller det gråa bort)
och kram, du vet...
(dimman lättar och världen förändras)
Jag ska ge dig en
(det som förr var ohyggligt)
fiktiv diamant
(ser underbart oskyldigt ut)
av glas... och luft...
(när ljuset äntligen hittat in)
... mest luft
(asfalten på gatan blänker som stjärnor)
helt glasfri
(vattendropparna spelar en ohörbar melodi)
så du blir glad
(från tak till vägg till mark)
och sedan
(linjer av vätska målar världen)
en smäll...
(innan solen vaknade till liv fanns månen)
... karamell
(natten och stjärnorna lekte i skyn)
så du blir sur
(gnistrade till varandra, små meddelanden)
överraskningar gillar du ju...
(nu när solen är vaken är månen alltjämt tyst)

/
... inte alls





Fri vers av Jonny Larsen
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-08 21:10



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mollmaj 7
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen