Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Engla.


MINNEN AV DIG (ord till Engla)

MINNEN AV DIG (ord till Engla)

Du var en ängel vacker som en saga
Det är så alla måste känt för dig
Men i människans värld rådde primitiva lagar
Och himlen behövde nog dig
Det var för tidigt för dig att gå
Det var för tidigt att stjärnorna nå
Men en trygg plats i alllas hjärtan är det du som har
Och alla dina vänner och din familj
Har de vackraste minnen av dig kvar




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-09 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten