Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de med punkterade lungor kan inte skrika, mörker

du knycklar ihop min bröstkorg som ett pappersark där du misslyckats med att formulera någonting som du ändå inte vet vad det är

KNYCKLAR IHOP DEN OCH KRASAR PUPPORNA DÄR INNE SOM ETT BARN SOM TAR SÖNDER SIN VACKRASTE PAPPERSDRAKE MED SAX,
kastar det i papperskorgen &
precis som alla andra hopknycklade papper
rätar jag sakta ut mig i korgen
och blöder där tills morgonen kommer
för att inspektera mina sår.




Fri vers av gultparaply
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-06-23 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gultparaply