Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sot

Jag skriver för att tiden rusar ifrån mig
gyllene lockar från hennes huvud

du läser för att fly från synden
blåa ögon som fångar en glimt av solen

brinnande blad av ödets lögner
ett hängande huvud i skuggan

Jag ser dom,
gyllene vingar
över fält som glimmar i solen
en lätt vindil leker,
fånga mig

Jag ser blodröda skyar
droppar vilar på gröna blad
du undrar vem gud är...
du jagar en reflektion

Du minns anden i flaskan
kristall blå som havets hjärta

Mina svarta vingar vilar oroligt
makten är att vara fri

Eran triumf blir våran sång
som ni sjunger i skam
som vi sjunger i tysthet




Fri vers av Oskar Andersson
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-11 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Andersson