Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar och öppnar mina ögon, inget är förändrat

och du satt
i mitt knä
på en buss
mitt i London city

Jag var stenhård
av längtan;
du var
öppen och fri

Sen knackade
du
på dörren till mitt hotellrum

jag öppnade
och du la dig

på sängen,
jag kröp närmare
dina väntande läppar


Men ögonblicket
blev avbrutet

aldrig får vi tillbaks,
ögonblicket




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-11 18:21



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
å, avbruten erotik, hur kunde detta ske!?
Det är en synd!!! :))

Du skriver häftigt!!!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan