Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå midsommar...


blomster

~~~

sommarblomster små
plockas med ömhet och hopp

om kärleksdrömmar


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-06-24 17:25



Bookmark and Share


    Jnåt
Det är så man känner doften...
2005-06-27

    Kevin
oh.....
så vakert
håler ingen med mig
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan