Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning.


LET ME GO NOW

LET ME GO NOW

Let me go now
Let you fall from my heart
Let me make a new start
With us being apart

Let me go now
Let me forget all about you
Let me see this eternal night through
Still I will always love you




Övriga genrer av Chriztian Wennersten
Läst 287 gånger
Publicerad 2008-05-11 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten